Naistoimikunnan kuulumisia

 

Vuosi on vaihtunut ja kaikki olemme taas vuoden vanhempia ja sananlaskun mukaan viisaampia.  Sen saa itsekukin kohdallaan todeta miltä tuntuu.
 
Karavaanari elämä on jatkunut samaan malliin, kesä meni mukavasti, oli lämmin hyvä kesä. Naistoimikunnan puolesta kiittelen asiakkaita, vierailijoita sekä paikallisia. Jatkamme toimintaa ja keskitämme tuotteet enempi käyttö tarvikkeeksi, esim. sukkia, lapasia, pyyhkeitä, liinoja, erilaisia päähineitä ja huiveja jne. Saunamekkoja teemme edelleen, tilauksesta saa juuri mieluisen värisen ja kokoisen. Samoin saunahattuja saa tilata, tosin on hyllyssäkin heti saatavilla.
 
Kesää odotellessa mietitään jos jotain uuttakin kehitetään. Ideoita otetaan vastaan, toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Lahjoitukset myös ovat tervetulleita, jos joku haluaa tehdä jotain käsitöitä myyntiin, materiaalin korvaamme kuittia vastaan. Tämä toiminta pyörii talkoo periaatteella, kaikki tuotto menee meidän kaikkien hyödyksi.
 
Toimintaan voi tulla myös mukaan, kesällä on muutakin touhua kuin käsitöiden tekemistä. Kesällä kun isäntäpäivystys pyörii, on mahdollisuus ostaa tuotteita toimistolta, kunhan isäntään/emäntään ottaa yhteyttä. Talvisin onnistuu kun ollaan paikalla viikonloppuisin tai kilauttamalla 0500680054.
 
Kiitämme kaikkia asiakkaita, lahjoittajia ja ”näppäriä” tekijöitä jotka ovat edistäneet toimintaamme.
Ollaan yhteydessä ja jatketaan tätä vuotta iloisin, reippain mielin ja pidetään huoli kavereista ja itsestä.
 
 
Aaro 4v. katseli Karjala olut tölkissä olevaa vaakunaa, jossa kaksi kättä pitelee miekkaa. Aaro kysyi: Onko tämä ritareiden maitoa?
 
   Tervetuloa Multarantaan !  
  
Naistoimikunta
 
 
 
Powered by Aava 3